Eğitim Dili Türkçe Olan Bölümlere Yerleşen ya da Muafiyet Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

Sevgili Öğrencimiz,

Atılım Üniversitesine hoş geldiniz.

Türkçe eğitim verilen bölümlerimizden birine yerleştiyseniz ya da İngilizce eğitim verilen bölümlerimizden birine yerleşip 09 Eylül 2015 tarihinde yapılacak "İngilizce Yeterlilik Sınavında" başarı göstererek lisans eğitiminize başlamanız durumunda aşağıdaki konulara dikkatinizi rica ederiz:

• Akademik yaşamınızda size danışmanlık edecek hocanızın ismi 7 Eylül 2015 Pazartesi günü "Bölüm Panolarında ve Bölüm Web Sayfalarında" ilan edilecektir.
  • Danışman hocanızı, bölümünüz ilan panosu ve web sayfalarındaki listeden bularak teyit ediniz.
  • Ders kayıtlarınız, akademik danışmanlarınızla birlikte  9-10-11 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Burslu ya da ücretli olarak Türkçe bölüme yerleşen öğrencilerimiz, Hazırlık Okulu eğitim ücretinin tamamını ödemek kaydıyla Hazırlık Okulunda İngilizce öğrenebilmektedir.

Sizi yeniden kutlar, başarılarınızın devamını dileriz.