Turizm Bölümü VI.Altın Kep Yarışmasına Gidiyor

Turizm ve Otel İşletmeciliği Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarışma takımı Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Mutfak Şefleri Birliği Derneği ANFAŞ İş Birliği İle Gerçekleştirilecek Olan Türkiye VI. ALTIN KEP AŞCILAR Yarışmasına katılıyor.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümümüz bu sene 17. düzenlenen Altın Kep Aşçılar yarışmasında üniversitemizi 22 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek olan “Üniversiteler yarışıyor” dalında temsil etmek üzere gidiyor. Daha önce 1. Kuşadası’nda düzenlenen Üniversiade 2013 yarışmasına katılan ve 7 Bronz madalya alan Turizm ve Otel İşletmeciliği Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarışma takımımız Altın Kep yarışmasına da iddialı gidiyor. 3 asil 3 de yedek öğrenci olmak üzere toplam 6 öğrenci ile katılacağımız Altın Kep yarışmasının sonuçları ertesi gün açıklanıyor. Turizm ve Otel İşletmeciliği Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü yarışma takımına bu yarışmada başarılar diliyor.