Altın Kep'te İkincilik

Altın Kep'te İkincilik

Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Mutfak Şefleri Birliği Derneği ANFAŞ İş Birliği İle 22 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilen yarışmada ikincilik kupasını Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü,  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri aldı. Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden 30 takımın yarıştığı yarışmada Atılım Üniversitesi’ni Ural Feyzullahoğlu, Pelinsu Kapanşahin ve Can Kayahan temsil etti. Ayrıca yarışmaya  Nazlıcan Öz, Mert Canca ve Cenk Karatuzla da yedek yarışmacı olarak katıldılar.  “Frik pilavı Eşliğinde Nar Soslu Fıstıklı Kuzu” adlı yemekleri ile büyük başarı gösteren öğrenciler yarışma sonucunda hem ikincilik kupasını hem de madalyalarını aldılar.