Dış Ticarette "Lojistik", Lojistikte "Ankara"

Atılım Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, tüm öğrencileri ve ilgilenenleri sektörde söz sahibi isimlerinin bir araya geleceği panele davet ediyor.

2 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.30’da Ankara Lojistik Üssü’nde, Atılım Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik öğrencileri ile sektörde uzman kişiler “Dış Ticarette LOJİSTİK, Lojistikte ANKARA”  adlı panelde bir araya geliyor.

Dış ticarette lojistiğin önemi ile Ankara’nın lojistikteki stratejik yerinin tartışılacağı panelde açılış konuşmaları;

• Erhan Gündüz, Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı
  • Prof. Dr. Hasan Kaval, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Başkanı
  • Prof. Dr. Hasan Ünal, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı

tarafından yapılacaktır.

Moderatör:

• Prof. Dr. Nevzat Saygılıoğlu, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi

Konuşmacılar:

• Talat Aydın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı
  • Remzi Akçin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı
  • Çetin Nuhoğlu, Uluslararası Nakliyeciler Derneği(UND) Başkanı
  • Aslıhan Çelebi, Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı
  • Hakan Bezginli, Atılım Üniversitesi Öğretim Görevlisi

Tarih: 2 Nisan 2015

Saat: 10:30-13:00

Yer: Ankara Lojistik Üssü

*Kampüsten ulaşım nizamiyeden 09:15'te hareket edecek servisler ile sağlanacaktır.