İş Kur Faaliyetleri, Farkındalık ve Özgüven

Türkiye İş Kurumu Genel Md. Yardımcısı Mehmet Ali Özkan ve Türkiye İş Kurumu Aktif İş Gücü Hizmetlerinden Mehmet Aslan’ın katılımlarıyla  29 Nisan 2014 tarihinde “İşletme Fakültesi Cengiz Yenerim Konferans salonunda  “İş Kur Faaliyetleri, Farkındalık ve Özgüven  ” başlıklı bir panel düzenlenecektir.

Türkiye’de kamu istihdam kurumu olarak yaklaşık 70 yıldan beri faaliyette bulunan ve ekonomik kriz sonrası yeniden organize olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), temel olarak istihdamın korunması ve artırılması, işsizlikle mücadele politikalarını uygulama, nitelikli işgücünün temin edilmesi gibi amaçlar etrafında görev yapmaktadır. Üniversiteler ve öğrenciler, İŞKUR’un son 2 yıl içinde hedef kitlesinin en önünde gelmektedir. İŞKUR her üniversitede İŞKUR hizmet noktaları açarak gençlere öğrenci iken meslek danışmanlığı yapmak ve öğrencileri faaliyetlerine de katarak teorik eğitimleri  pratiğe dökme fırsatı vermeyi amaçlamaktadır. Düzenlencek olan panelde İŞKUR faaliyetleri anlatılacak ve farkındalık oluşturulmaya çalışılacaktır.