Rusya Federasyonu Büyükelçisi-Diplomasi Saati

Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Ekselansları Andrey Karlov Atılım Üniversitesi’nde Diplomasi Saati konuşmalarının konuğu olacak. Rusya Federasyonu ile Ukrayna arasındaki anlaşmazlık konusunda Rusya’nın görüşlerini açıklayacak olan Sayın Büyükelçi Karlov, konuşmasinin ardindan öğrencilerin, öğretim üyelerinin ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaktir. 9 Nisan 2014 tarihinde İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonunda gerçekleşecek etkinliğe bütün Atılım ailesi ve ilgililenen kişiler davetlidir.

Konferans: Kırım Referandumu ve sonuçları: Rusya'nın Görüşleri

Konuşmacı: Ekselansları Sayın Andrey Karlov, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi

Yer: Atılım Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu, İncek-Ankara

Not: Konuşma Rusça olacak ve Türkçe tercüme yapılacaktır.

İrtibat: Korhan Mühürcüoğlu

Tel: 0312-586 8244