Tüketici Hakları ve Piyasa Ekonomisi: Haklarınızı Bilin!

Bilinçli tüketim, tüketicinin bilinçlenmesi ile gerçekleşir. Tüketicinin, aldığı mal ve hizmet ile ilgili bir sorunla karşılaştığında sahip olduğu haklar çerçevesinde neler yapabileceği hakkında bilgilendirilmesi esastır. Bu amaç doğrultusunda, Atılım Üniversitesi İktisat Bölümü ve Atılım Ekonomi Topluluğunun katkılarıyla, Tüketici Hakları Derneğinden alanlarında uzman isimlerin katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

İktisat bölüm başkanı,  Sayın Doç. Dr. Mustafa İsmihan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak panelimiz,   Dr. Özkan Leblebici’nin oturum başkanlığında (Atılım Üniversitesi, SBE Müdür Yardımcısı) Ümit Kara (Avukat, Çankaya Tüketici Hakem Üyesi ), Ergün Kılıç (Tüketici Hakları Derneği Başkan Yardımcısı ) ve Ahmet YURTSEVEN (Tüketici Hakları Derneği)’in konuşmalarıyla gerçekleşecektir.

18 Nisan 2014, Cuma günü saat 13:00’da İşletme Fakültesi Mavi Salon’da ( Cengiz Yenerim Konferans Salonu) yapılacak panelimize tüm Atılım mensupları ve ilgilenen herkes davetlidir.