Atılım Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Öğrencileri “Yılın En İyi Ekip Yarışması”nda İkinci Oldu

Atılım Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Öğrencileri “Yılın En İyi Ekip Yarışması”nda İkinci Oldu

Atılım Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri Dünya Şefler Birliği (WACS) ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından, 11 – 14 Şubat 2016 tarihleri arasında bu yıl 14. düzenlenen “Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri”nde “Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması”na katıldılar. Öğrencilerimizden Ural Feyzullahoğlu, Can Kayahan, Buğra Yılmaz ve Pelinsu Kapanşahin’den oluşan ekibimiz “Pesto Sos Eşliğinde Fırında Sumaklı Hamsi” başlangıç tabağı, “Nar Soslu Protein Trio ” ana yemeği ve “ Mango Soslu Kadayıf Tatlısı” tatlı tabağından oluşan menü ile 23 Üniversitenin katıldığı yarışmadan Gümüş Madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar. Yarışma gecesinde düzenlenen Galada öğrencilerimize madalyaları ve sertifikaları verildi.