Esnaf ve Sanatkarlar Özelinde Sektör Analizi Projesi Değerlendirme Toplantısı

Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü öncülüğünde Türkiye Halk Bankası A.Ş ile birlikte 2015 yılı mayıs ayında hayata geçirilen Esnaf ve Sanatkârlar Özelinde Sektör Analizi Projesi’nin değerlendirme toplantısı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sayın Cenap Aşcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Atılım Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi rektörleri ile proje ekibi akademisyenler ve Bakanlık çalışanları katılım sağladı.

Atılım Üniversitesi Rektörü Sayın Yıldırım Üçtuğ ile Doç.Dr. Seyit Mümin Cilasun, Yrd.Doç.Dr. Ece Pişkinsüt Şengüler, Doç.Dr. Emre Toros, Yrd.Doç.Dr. Neslihan Turguttopbaş, Yrd.Doç.Dr. Belgi Turan ve Arş.Gör.Dilara Baran’dan oluşan proje ekibinin de yer aldığı toplantıda, her üniversite çalıştığı sektörde gelinen noktayı yaptıkları sunumlarla ortaya koymuştur. Projede mevcut, gerçekleştirilen faaliyetler ve sektörlerin durumu istişare edilmiştir.  Üniversitemizin proje ekibinin hazırladığı ulaştırma sektörüne ilişkin çalışmalar ve proje başlangıcından şimdiye kadar yürütülen tüm çalışmalar proje eşyürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Ece Pişkinsüt Şengüler’in kapsamlı sunumuyla diğer katılımcılarla paylaşılmış ve yetkililerden olumlu geri bildirimler elde edilmiştir. Proje çalışmalarımız devam etmektedir.